fbpx

Setup Loopeli ADMIN

Vi ska hjälpa dig att sätta upp ett Loopeli ADMIN konto på din smartphone som innebär att du ”sköter” om surfplattan som ”mormor” ska använda.  Vänligen följ nedan anvisningar för enkel registrering.

Det är alltid lättare att ha surfplatta och admin telefon tillsammans när sammankopplingen ska ske, det går naturligtvis att göra det på distans med då bör det finnas lite digitalt kunnande hos den som har surplattan.

Steg 1.

Ladda ned Loopeli appen från App Store eller Google Play till din telefon

Steg 2.

Installera Appen och starta Loopeli appen i din telefon

 

Steg 3.

Eftersom att du är ADMIN ska du klicka på REGISTRERA – U T A N att skriva in mail eller lösenord.

 

Steg 4.

Skriv in din email och ett lösenord som du önskar använda. Klicka på acceptera användarvillkoren och sedan på REGISTRERA.

 

Steg 5.

Ange nu ditt namn som du vill ska synas för ”mormor”. Lägg gärna till en bild så att ”mormor” lättare känner igen dig i sin Loopeli surfplatta. Klicka på REGISTRERA.

 

Steg 6.

Eftersom att du är ADMIN ska du nu klicka på: SAMMANKOPPLA.

 

 

Steg 7.

Nu är det dags att installera Loopeli på sufplattan om du inte redan gjort det. När installationen av surfplattan är klart så presenteras en kod enligt exempel bilden nedan. Koden består av 6 st stora bokstäver, exempel: VDFQJI.

(Om du behöver hjälp med installation av surfplattan klickar du här )

 

Steg 8.

Nu ska du skriva in den KOD som du syns i surplattan I DIN TELEFON. Koden består av 6 st stora bokstäver, exempel: VDFQJI Och tryck sedan på SAMMANKOPPLA

.

Steg 9.

Nu måste du fylla i namnet på surfplattans (Tablet) användare (”Mormor”). Lägg gärna till en bild så blir det trevligare. Klicka sedan på REGISTRERA.

 

Steg 10.

Nu är surfplattan sammankopplad med din telefon, du är admin vilket innebär att det är du som bjuder in andra anhöriga till att använda Loopeli. Klicka på SÄTT IGÅNG

 

 

Steg 11.

Nu måste du klicka på PRENUMERERA i din telefon. Du kan använda Loopeli kostnadsfritt i 30 dagar. Du hanterar prenumerationer i din telefon. OBS det finns ingen bindningstid, du kan avbryta när som helst.

 

Steg 12.

Nu måste du klicka på PRENUMERERA igen. Du debiteras inget för de första 30 dagarna.

 

 

Steg 13.

Nu måste du logga in med ditt APPLE ID eller GOOGLE PLAY konto om du har en androidtelefon, för att godkänna transaktionen. Du debiteras inget för de första 30 dagarna.

OBS det finns ingen bindningstid, du kan avbryta när som helst.

 

 

Steg 14.

Nu är du klar, klicka på OK!

 

 

Steg 15.

Nu kan du provar att ringa eller skicka vykort till ”mormor”. Det är känt att vid första samtalet så kan det hända att du inte ser ”mormor”, då är det bara att lägga på och ringa upp igen så fungerar allt.

 

Föregående Inst Loopeli på surfplatta Samsung
Nästa Inbjuden till Loopeli – Användare
Köp Loopeli